Om Kettlebell Norway

Kettlebell Norway er et nettsted startet av ivrige entusiaster innen trening og helse i Norge. Vi er opptatt av funksjonell og effektiv trening, at trening skal være moro, og at man skal holde seg skadefri og sunn. Kettlebells et av verktøyene vi velger for å oppnå dette.

Intensjonen med nettstedet er å samle informasjon og presentere kunnskap for det norske folk. Vi vil også gjøre intervjuer med personer som benytter seg av kettlebells på et eller annet vis, for å vise hva slags mennesker som har nytte og glede av dette.

Alt dette håper vi kan bidra til at DIN trening blir mer spennende og effektiv, og at du kan finne motivasjon og inspirasjon til å flytte dine grenser. For det er jo nettopp dette trening handler om – å flytte grenser. Utfordre seg selv og sine begrensninger, bremse aldringens degenererende effekt på kroppen, og leve et bedre liv!

Kettlebells ved sjøen

Kettlebells ved sjøen

There are 7 Comments to "Om Kettlebell Norway"

 • Trond Aarre says:

  Hei. Jeg forsøker å finne treningssteder i Stavanger som er dedikert til Kettlebell. Har dere kjennskap til hvem jeg kan ta kontakt med?

 • Daniel Andersson says:

  Hei!

  Flott nettsted! Hvor finner jeg en bra nettbutikk? Evt brukte?

 • Direkte says:

  Er det mulig å skrive til de som har denne siden privat?

 • jonny says:

  Hvilke typer kettlebell anbefaler dere og hvor kjøper en disse?

  Hvilke vekter bør jeg kjøpe inn?

  Hvis jeg eks skal kjøpe 2 kb bør jeg da kjøpe inn to forskjellige vektklasser eller to like vektklasser?

  • admin says:

   Det er to hovedtyper, helstøpte og konkurransekuler. De helstøpte varierer i størrelsen med vekten, konkurransekulene har samme størrelse. De fleste liker konkurransekulene best pga lik størrelse, og bedre håndtak og struktur på håndtaket. Disse koster noen kroner mer, men hvis du har tenkt å trene seriøst er merkostnaden ekstremt liten. Dårlige håndtak kan ødelegge både håndflater og fingre, samt at kula kan lande feil på underarmen.
   Pass på at det er mange varianter utenom disse to som ikke anbefales. De selges ofte av større sportsbutikker som ikke har peilig på kettlebells i det hele tatt.

   Jeg vil anbefale to forskjellige vekter til å starte med. Du kommer veldig langt med å trene med bare en kule av gangen. To kuler samtidig krever god teknikk for ikke å slå fingrene.

   Vekten vil avhenge av hvor sterk du er. En normalt sterk mann vil ofte kunne presse en 12 kilo, og svinge en 16 kilo, så det er utgangspunktet.

   Konkurransekuler kan du kjøpe her: http://www.essenceofthespirit.no
   Dette er typen norges fremste konkurranseutøvere bruker, og anbefales varmt.

   Lykke til!

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>