Steve Maxwell til Norge!

I august og september 2011 får vi eksklusivt besøk i Norge! Steve Maxwell, en av de mest kjente personene innen kettlebell-trening i verden, skal gjeste landet vårt i halvannen måned og holde flere seminarer og sertifiseringer. Dette blir en fantastisk anledning til å møte Steve Maxwell, og få både kunnskap og inspirasjon til din trening!

Steve Maxwell kettlebell

© Hans Petter Skolsegg

Stewe Maxwell har drevet profesjonelt med trening i lang tid, først som bryter. Han var den første i USA sertifisert til å undervise Gracie Jiu-Jitsu. Maxwell har alltid vært tidlig ute med å prøve nye ting, og han var den første til å ha kettlebell gruppetreninger i USA. Han liker å grave i historie og andre kulturer etter de mest effektive treningsmetodene, alltid med et blikk for helhetlig helse.

Når Steve Maxwell gjester Norge skal han ha tilhold i Oslo, men skal også innom Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim i regi av Norges Kampsportforbund, og selvsagt en tur til Toten.

For oss kettlebell-entusiaster er de mest spennende hendelsene det som skjer i Oslo. Her får vi Kettlebell Workshop og Kettlebell Masterclass i begynnelsen av august, og Maxwell Kettlebell Trainer Certification Level 1 i begynnelsen av september.

Det er stor interesse for disse seminarene, med påmeldte fra Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike, England, i tillegg til de norske deltakerene. Hvis du vil bli med bør du melde deg på før det er for sent!

Steve Maxwell kettlebell

© Hans Petter Skolsegg

Kettlebell Masterclass, Oslo 5. august 2011
Dette blir en dag for de som allerede har litt erfaring med kettlebells. Her blir det mye spennende og avanserte øvelser og teknikker, moro og krevende. Du behøver ikke å være supersprek for å kunne delta her, men du bør vite hva som er opp og ned på en kule for å delta.

Kettlebell Workshop, Oslo 6. august 2011
Dette er for de som vil ha inn grunnleggende teknikker fra bunnen av, eller få perfeksjonert hva man allerede har holdt på med en stund. En veldig fin mulighet for å møte og trene med en av de mest innflytelsesrike personene innen kettlebell-trening. Denne workshopen er også fin oppvarming for sertifiseringa er i begynnelsen av september.

Maxwell Kettlebell Trainer Certification Level 1, Oslo 3.-4. september 2011
To dagers kurs for deg som vil tilegne deg trenerkompetanse i Maxwells system for kettlebell-trening. Her vil man gå gjennom de viktigste øvelsene, typiske feil, korrigeringsøvelser, sette opp program og organisere gruppetreninger. Dette gir deg grunnlag for å undervise kettlebell-trening som personlig trener eller i gruppesammenhenger.

Steve Maxwell instructing

© Hans Petter Skolsegg

Påmelding
http://www.kettlebellgym.no/oslo-kettlebell-gym-presenterer-steve-maxwell

Klikk på posteren for å se i full størrelse, eller høyreklikk for å laste ned.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>