Snart 100 treningssentere i Oslo?

Aftenposten Aften hadde en artikkel i går som meldte at det nå er 81 treningssentere i Oslo, og at det forventes at tallet vil nærme seg 100 i løpet av året. Det er priskrig på treningsmarkedet, det kommer flere billigkjeder og det konkurreres med kreative tilbud.

© Monica Strømdahl

© Monica Strømdahl

Paal Hansen, daglig leder i Fresh Fitness AS, sier at de vil ha minst ti sentere i Oslo i løpet av 2011, dvs syv nye. Billigkjeden EVO planlegger også flere nye sentere i Oslo.

En undersøkelse av Synovate viser at fem prosent flere trente på treningssenter i 2009 sammenlignet med 2007, dvs en økning på nesten 25000 bare i Oslo, på to år.
Hasse Hoftvedt, som startet billigkjeden Fitness Express for fire år siden, tror det etableres for mange sentre i hovedstaden.
- Det er galskap slik de andre billigkjedene holder på. Nå blir det krig om kundene og garantert noen som ikke klarer å få nok medlemmer.

Det som er sikkert er at det blir stadig flere muligheter for dem som vil trene, og prisene er nå presset helt i bunnen.

Hva betyr dette for oss?
Tilbyr noen av disse senterene kettlebells i det hele tatt? Og hvor foretrekker vi å trene? Som dere ser av bildene våre er vi hos Kettlebell Norway glade i å trene på inspirerende steder ute i friluft, men vær og temperatur tillater ikke det alltid. Derfor spør vi deg; hvor foretrekker du å trene? Svar på pollen under.

Du kan lese artikkelen på Oslopuls: http://oslopuls.aftenposten.no/aktivitet_friluft/article488743.ece

Hvor foretrekker du å trene kettlebells? (Flere svar mulige)

View Results

Loading ... Loading ...

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>