Godt nyttår fra Kettlebell Norway!

Kettlebell Norway ble startet ut av inspirasjon og entusiasme, og vi har så langt blitt godt mottatt både i Norge og utlandet, med nesten 300 fans på vår Facebook fan page. Vi har posisjonert oss i web-jungelen, og stadig flere finner oss via relevante Google-søk. Dette viser at nettstedet fyller sin misjon, men nå må vi også levere.

Så hva skjer i 2011?
Vi skal fortsette på vår vei i å være et inspirerende nettsted for kettlebell-entusiaster. Vi skal samle og videreformidle informasjon, gi dere vakre og motiverende treningsbilder, presentere spennende personligheter i Norge (og kanskje utenlands?), og sette Norge på kartet i kettlebell-verden. Vi har også noen spennende prosjekter på gang som vi ikke kan røpe ennå. Så følg med framover!

Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år, med sunn og framgangsrik trening!

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>