Bli inspirert av naturen

En av de store fordelene med kettlebell-trening er at man kan velge sitt treningssted ganske så fritt. Klart det kan være praktisk å være inne i et oppvarmet lokale med tilgang til dusj og andre bekvemmeligheter, men en treningsøkt kan bli langt mer effektiv og givende hvis man utnytter inspirasjonen man kan få ved å trene et spennende sted.

Disse bildene ble tatt for bare noen få uker siden, sør i landet vårt. Det var en ganske varm og mild dag. Stranden ligger like ved veien og var et spektakulært syn når vi kom forbi. Kula og kameraet lå baki bilen, og selv om dagens treningsøkt allerede var overstått var det vanskelig å holde seg fra å tyne litt mer ut av kroppen.

Dønningene var ganske store og brøt innover stranda hele tiden, det var en blanding av stillhet, kraft og styrke som ga en ekstra dimensjon til opplevelsen.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>