Advarer mot dårlige personlige trenere

Personlig trener Per Helge Fjørtoft får fin eksponering med kettlebells i denne artikkelen på bt.no i dag.
Per Helge er kettlebell-entusiast og konkurranseutøver med tilhold i Kristiansand. I artikkelen nevnes ikke kettlebells med et ord, men temaet som tas opp er interessant. Og artikkelen er nok ikke negativ for hverken kettlebells eller Per Helges status som personlig trener ;-)

kettlebell personlig trener

© Kristin Ellefsen, Fædrelandsvennen

“- Det finnes utrolig mange dyktige personlige trenere (PT) der ute, men med den store etterspørselen de siste årene, har vi også fått en bransje som trenger å rydde i rekkene. Det må brukerne være klar over. Det er veldig mye kompetanse, men vi vet også at det oftere er de som «lures» til å betale for mye og som får feil veiledning, sier Anne Mette Rustaden.”

“Mens fenomenet med personlig trener nå er i ferd med å bre seg ut av senterkjedene i storbyene til et stadig bredere lag av befolkningen, øker samtidig aktørene som tilbyr både selve tjenesten, men også utdannelsen. Tittelen personlig trener er ubeskyttet; det betyr at «hvermannsen» kan kalle seg personlig trener og ta betalt, uavhengig av kompetanse- og utdanningsnivå.”

Les hele artikkelen her:
http://www.bt.no/sprek/Advarer-mot-for-daarlige-personlig-trenere-1170496.html

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>