Archive for "Jan 2011"

Per Helge Fjørtoft – personlig trener og kettlebell-konkurranseutøver

Født: 1980
Oppvokst: Fjørtoft, Haram kommune
Tilholdssted: Kristiansand

Per Helge stakk innom vårt studio en sur og kald vinterdag for en prat. Han var på vei hjem fra julefeiring med familien, og hadde satt av litt tid til oss på veien mot Sørlandet og Kristiansand. Per Helge er sertifisert NGKF / AFPT via Christian Velle, IUKL / IKSA Level 2, samt CST-instruktør. I dag jobber han som (more…)

Snart 100 treningssentere i Oslo?

Aftenposten Aften hadde en artikkel i går som meldte at det nå er 81 treningssentere i Oslo, og at det forventes at tallet vil nærme seg 100 i løpet av året. Det er priskrig på treningsmarkedet, det kommer flere billigkjeder og det konkurreres med kreative tilbud.

© Monica Strømdahl

© Monica Strømdahl

Paal Hansen, daglig leder i Fresh Fitness AS, sier at de vil ha minst ti sentere i Oslo i løpet av 2011, dvs syv nye. Billigkjeden EVO planlegger også flere nye sentere i Oslo.

En undersøkelse av Synovate viser at (more…)

Godt nyttår fra Kettlebell Norway!

Kettlebell Norway ble startet ut av inspirasjon og entusiasme, og vi har så langt blitt godt mottatt både i Norge og utlandet, med nesten 300 fans på vår Facebook fan page. Vi har posisjonert oss i web-jungelen, og stadig flere finner oss via relevante Google-søk. Dette viser at nettstedet fyller sin misjon, men nå må vi også levere.

Så hva skjer i 2011?
Vi skal fortsette på vår vei i å være et inspirerende nettsted for kettlebell-entusiaster. Vi skal samle og videreformidle informasjon, gi dere vakre og motiverende treningsbilder, presentere spennende personligheter i Norge (og kanskje utenlands?), og sette Norge på kartet i kettlebell-verden. Vi har også noen spennende prosjekter på gang som vi ikke kan røpe ennå. Så følg med framover!

Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år, med sunn og framgangsrik trening!