Archive for the "I media" Category

Kettlebells i iForm: Kanonform med kettlebells!

Nyeste utgave av treningsbladet iForm kom i posten i går (nr 3/2011), og til vår gledelige overraskelse presenteres kettlebells over fem sider, med et program for nybegynnere! Kettlebells er i vinden, ingen tvil om det!

Kettlebell iForm 3/2011 forside

© iForm - Bonnier Publications

Ingressen lyder slik:
‘Trening med kettlebells er en av de hotteste fitnesstrendene for tiden, med god grunn. De russiske vektene, som ligner på kanonkuler med håndtak, gjør det mulig å trene styrke og kondisjon på samme tid. Bare 20 minutters innsats får i gang fettforbrenningen på en uslåelig måte. Vi viser hvordan du går i gang.’

Her er hva artikkelen lover om kettlebells-treningen: (more…)

Kettlebells – en utdøende treningstrend?

De fleste treningstrender forsvinner igjen, sier VG Nett i en artikkel i dag. Akkurat nå er det Zumba og Piloxing som er noe av det hotteste, men det er fare for at nye trender forsvinner etter bare en sesong eller to.

Jogging, sykling og langrenn beskrives som megatrender som også er et tegn på status.

(more…)

Advarer mot dårlige personlige trenere

Personlig trener Per Helge Fjørtoft får fin eksponering med kettlebells i denne artikkelen på bt.no i dag.
Per Helge er kettlebell-entusiast og konkurranseutøver med tilhold i Kristiansand. I artikkelen nevnes ikke kettlebells med et ord, men temaet som tas opp er interessant. Og artikkelen er nok ikke negativ for hverken kettlebells eller Per Helges status som personlig trener ;-)

kettlebell personlig trener

© Kristin Ellefsen, Fædrelandsvennen

“- Det finnes utrolig mange dyktige personlige trenere (PT) der ute, men med den store etterspørselen de siste årene, har vi også fått en bransje som trenger å rydde i rekkene. Det må brukerne være klar over. Det er veldig mye kompetanse, men vi vet også at det oftere er de som «lures» til å betale for mye og som får feil veiledning, sier Anne Mette Rustaden.”

(more…)