Archive for the "Kettlebell Norway" Category

Godt nyttår fra Kettlebell Norway!

Kettlebell Norway ble startet ut av inspirasjon og entusiasme, og vi har så langt blitt godt mottatt både i Norge og utlandet, med nesten 300 fans på vår Facebook fan page. Vi har posisjonert oss i web-jungelen, og stadig flere finner oss via relevante Google-søk. Dette viser at nettstedet fyller sin misjon, men nå må vi også levere.

Så hva skjer i 2011?
Vi skal fortsette på vår vei i å være et inspirerende nettsted for kettlebell-entusiaster. Vi skal samle og videreformidle informasjon, gi dere vakre og motiverende treningsbilder, presentere spennende personligheter i Norge (og kanskje utenlands?), og sette Norge på kartet i kettlebell-verden. Vi har også noen spennende prosjekter på gang som vi ikke kan røpe ennå. Så følg med framover!

Vi ønsker dere alle et riktig godt nytt år, med sunn og framgangsrik trening!

Kettlebell Norway ønsker deg en riktig god jul!

Velkommen til Kettlebell Norway!

Kettlebells (Girya) er et effektivt treningsverktøy, det vet du som har funnet dette nettstedet. Men hvordan kan vi utnytte kettlebells fullt ut? Det hjelper ikke med et godt verktøy hvis ikke vi kan bruke det!

Kettlebells og tømmerhogst

Vårt mål med dette nettstedet er å samle informasjon som gjør DIN trening bedre, morsommere, mer effektiv, og hjelpe deg til å holde deg skadefri. Og kanskje du kan bidra med dine tips og meninger også?

Følg med oss og bidra til vårt fellesskap Kettlebell Norway!