Archive for the "Aktiviteter" Category

Steve Maxwell til Norge!

I august og september 2011 får vi eksklusivt besøk i Norge! Steve Maxwell, en av de mest kjente personene innen kettlebell-trening i verden, skal gjeste landet vårt i halvannen måned og holde flere seminarer og sertifiseringer. Dette blir en fantastisk anledning til å møte Steve Maxwell, og få både kunnskap og inspirasjon til din trening!

Steve Maxwell kettlebell

© Hans Petter Skolsegg

Stewe Maxwell har drevet profesjonelt med trening i lang tid, først som bryter. Han var den første i USA sertifisert til å (more…)

Charity Boot Camp i Oslo – med kettlebells!

I april arrangeres det en Charity Boot Camp til inntekt for Japan Røde Kors. I motsetning til mange boot camp-prosjekter foregår dette innendørs, og det benyttes både kettlebells, clubbells, parallettes, ball og bodyweight-øvelser!

Prosjektet har fått låne gratis lokaler på Haslevangen 34 ved Økern i Oslo, og instruktørene stiller gratis. Her kan du (more…)

Kurs: Spartan Kettlebell i Kristiansand 25.-27. mars

Mer kurs på gang i mars! Olof Elwin og Spartan Kettlebells i Sverige i samarbeid med Geir Kåsa og Trygg Trening arrangerer Kettlebell Foundation / Instruktør 1 i Kristiansand lørdag 26. og søndag 27. mars. Fredagen blir det også en introduksjon til trening med Bulgarian Bag.

Spartan Kettlebell

© Spartan Kettlebells

Olof Elwin har sin bakgrunn fra kurs med blant annet Valery Fedorenko, Vasily Ginko, Scott Sonnon, Steve Cotter og Pavel Tsatsouline. Kursinnholdet er basert på (more…)

Kurs: Kettlebell-trening for rehab på NIMI Ullevål 18. mars

Fredag 18. mars arrangerer AlfaCare introduksjonskurs i kettlebells rehab-trening.
Instruktør er fysioterapeut Jarkko Häkkilä, innehaver av compactkettlebells.no, og som også er norges representant for IKSA (International Kettlebell and Strength Training Academy).

Jarkko Häkkilä kettlebell

© Jarkko Häkkilä - Compact Kettlebells


Hensikten med dette 3,5 timers introduksjonskurset er å gi deltagerene en smakebit fra en allsidig verden av østeuropeiske treningsprinsipper.
(more…)